Alles voor je kat

De aanschaf van een kat betekent ook de aanschaf van veel spullen. Als eerste kattenvoeding, voeding is uiteraard heel belangrijk om je kat zo gezond mogelijk te houden. Bij de keuze voor kattenvoer dien je rekening te houden met de leeftijd, het ras en eventuele aanwezige gezondheidsproblemen. Door de vele verschillende soorten kattenvoer, is er altijd wel een merk dat goed aansluit aan de voedingsbehoeftes van jouw kat; denk bijvoorbeeld aan Royal Canin, FELIX of Whiskas.

Is jouw kat liever binnen, of buiten? Ook als je kat veel naar buiten gaat, is zijn thuis jouw huis. In de basis heeft een kat een aantal artikelen nodig die onmisbaar zijn in jouw huis. Één daarvan is de Kattenbak , waar zij haar behoefte op kan doen. De kattenbak vul je met Kattenbakvulling, wat je regelmatig dient te vervangen zodat de kattenbak schoon en fris blijft.

Een kat scherpt graag haar nagels. Om je ervoor te zorgen dat je meubilair heel blijft, is het daarom verstandig een krabpaal of een krabton aan te schaffen. Krabpalen en Krabtonnen zijn er in diverse groottes en kleuren, zodat er altijd wel 1 in je interieur past. Mocht je kat niet veel interesse tonen in de krabpaal, probeer haar dan te lokken met wat Kattenkruid, dan gaan de meeste katten wel overstag. Om je kat vrij te houden van parasieten, zijn er diverse manieren om je kat te ontwormen en vlo vrij te houden. Denk aan anti vlo banden en ontwormingskuren in de vorm van pillen.

Moet je kat naar de dierenarts, of gaat zij mee op reis? In plaats van een kattenbench, kunnen kattentuigjes ook uitkomst bieden. Zo kan je kat veilig mee in de auto.

Kattenbrokken

Kattennatvoer

Kattensnacks

Kattenspeelgoed

Krabpalen

Kattenbakken

Kattenhalsband

Kattenreismand

Kattenmanden

Kattenverzorging

Kattenbakmat

Kattenvoerbak