Alles voor hond en baasje

De aanschaf van een hond betekent ook de aanschaf van veel hondenspullen. Het begint bij het creëren van een eigen plekje. Een eigen plekje geeft je hond rust. Buiten kan je kiezen voor een hondenhok. Binnen is een hondenmand een goede start. Zorg ervoor dat de hondenmand is afgestemd op de grootte van je hond. Een te grote mand kan een onveilig gevoel geven. Voor puppy’s is een hondenbench aan te raden, vooral als je geregeld van huis bent. Een bench is ook ideaal voor in de auto.

Natuurlijk heb je een hondenriem en halsband nodig. Let bij de aanschaf van de halsband op de nekomvang van je hond. Deze meet je simpelweg met een meetlint. Een alternatief voor de halsband is het hondentuigje. Hierbij moet je naast de nekomvang ook rekening houden met de borstomvang van de hond.

Hondenspeelgoed zorgt niet alleen voor speelplezier, maar ook voor een sterke band tussen jou als baasje en je viervoeter. Heb je een puppy, ga dan voor zacht speelgoed zoals knuffels, omdat zijn gebit nog in ontwikkeling is. Heb je een echte kauwer? Ga dan voor stevig kauwspeelgoed. Daarnaast heb je de keuze uit diverse hondenpuzzels om je hond geestelijk fit te houden.

Bij de keuze voor hondenvoer moet je rekening houden met de levensfase, het gewicht, ras en hoe energiek je hond is. Hondenbrokken kan je gedurende de hele dag geven. Natvoer wordt doorgaans ’s avonds gegeven in combinatie met hondenbrokken. Er zijn diverse merken die voer leveren dat afgestemd is op de levensfase van je hond. Heeft je buddy wel een beloning verdiend? Kies dan voor speciale hondensnacks. Er zijn bijvoorbeeld snacks die ook goed zijn voor het gebit.

Benches

Beloningszakjes

Droogvoer

Halsbanden

Hondenriemen

Hondentuigjes

Hondenmanden

Hondenkleding

Hondenspeelgoed

Hondensnacks

Huidverzorging

Nagelverzorging

Opbergen

Outdoor

Plasmatten

Poepzakjes en houders

Reisaccessoires

Schoonloopmatten

Vachtverzorging

Voer- en drinkbakken

Waakborden